sunnuntai 5. elokuuta 2012

Mökille ja takaisin

Mökkeilyä on harrastettu meidänkin kaveriporukassa tuonne Nummi-Pusulan suunnalle joitakin kertoja parin viime vuoden aikana, mutta KERTAAKAAN EI KALAA OLE TULLUT. Tahi rapuja. Nyt mentiin jälleen kerran ja tarkoituksena oli saada sekä rapujuhlat, että paljon kalaa :D En tiedä mikä sitten syynä oli (saadut vinkit paremmista kalapaikoista, oikeasti kalastamisen taitava lisäys kalastajaporukkaan vai ajankohta vai mikä), mutta kerrankin saatiin kalaa! Kyllä sitä kelpasi maistella poikien saalista olympialaisten katsomisen ja saunomisen ohella. Ja pitihän tuota Carcassonen ilosanomaakin levittää.. ;)
Se ensimmäinen kala!

Palattuamme mökiltä oli luvassa taas tiukka Kesäliiga -vääntö USBEK:n naisia vastaan. Harmittava 2-1 tappio meiltä, mutta onneksi pelimme oli kuitenkin ihan lupaavaa ajatellen tulevaa kautta. Mehän vähän sovittiinkin, että nää AC-sarjat on vaan treeniä ;)

Käväistiin muuten katsomassa uusi Batman -elokuvakin Topin kanssa keskiviikkona päivänäytöksessä. Mää ainaski tykkäsin. :D Paljon rytinäähän siinä oli ja jotain ennalta-arvattavuuksia, mutta silti onnistui pitämään koko ajan itsensä koukuttavana. Ja kun samalla viikolla katseltiin myös Spider man -elokuvia, huomasi eron kyllä teknisessä toteutuksessa ja oikeastaan juonessakin, ja ero jopa niin, että kallistui selkeästi Batmanin puolelta plussalle. Menkää ihmeessä katsomaan, jos oikeasti supersankarielokuvat yhtään kiinnostaa. Mutta kannattaa ehkä ainakin edellinen tämän trilogian leffoista katsoa, jotta pysyy vähän kärryillä..

Loppuviikko menikin sitten kavereita nähdessä: torstaina suunnattiin Topin kanssa Lohjalle moikkaamaan Hannen perhettä ja tulikin sitten pienokaisten kanssa leikittyä ihan väsymykseen asti. :D Perjantaina oli Samin tuparit, jossa oli monenmoisia Keisaripersoonia moikattavana. Viikonloppu meni muuten hyvinkin rauhallisesti; puuhaa toki riitti kun oli yksi taulu ja yhdet seuran 10 -vuotisjuhlat puuhattavana.. Niistä lisää ensi viikon postauksessa. 

Erinomainen viimeinen yhteinen lomaviikko Topin kanssa, ensi viikolla saakin sitten olla ihan omissa oloissaan ja keskittyä askarteluun ilolla. :)

-anuenkeli.

JK. Soilen läksiäiset jäivät valitettavasti väliin, joten tätäkin kautta haluan toivottaa hälle miljoonasti tsemppiä Dubain työkomennukselle! Toivottavasti saat hirmuisesti ihania kokemuksia. :)


Ei kommentteja: