sunnuntai 26. elokuuta 2012

Carcassonnea, Kuopiota ja pari leffa-arvostelua

Paljon asiaa samaan päivitykseen :D

Työviikosta nopeat kuulumiset: ekat Friends -tunnit vedetty naapurikoululla ja lisää sovittu. Miljoona ekoaskarteluohjetta pongattu netistä ja torstaina oltiin kollegan kanssa ryhmäyttämässä seiskoja vesisateessa. Monenmoista mahtui siis työviikkoon ja tulevalla viikolla pitäis sitten kaikenmoista muuta tapahtua, kun ns. arki alkaa meidänkin Nuokulla. 

Mutta viikonloppuun siis. 
Oltiin Topin kanssa siskoni ja hänen avokkinsa luona Kuopiossa ekaa kertaa. Mulla liittyy Kuopioon nuorisovaltuustovuosien ajoilta tosi monia mukavia muistoja ja olikin hauska käydä pikaisesti tässä monia muistoja sisältävässä kaupungissa ja pongata tuttuja paikkoja. Tuttuja ihmisiä ei sentään tullut pongattua, ensi kerralla sitten ehkä hiukan suunnitelmallisemmin. 

Kuopion visiittimme koostui oikeastaan kolmesta osasta: 

1) kävimme tutustumassa johonkin Kuopion omaan Satama -tapahtumaan, jonka vuoksi satama-alueella oli tivolilaitteita ja olis ollut ilotulituskin, jossei oltaisi oltu syömässä niin pitkään. :) Paljon oli porukkaa kokoontunut samaan paikkaan, siis paljon Kuopion näkökulmasta ajateltuna..

2) kävimme syömässä taxikuskin suosittelemassa paikassa: Viikinkiravintola Harald. Voi herranjumala miten ihanan persoonallinen ravintola astioineen, sisustuksineen ja jopa tarjoilijoineen. Tykkäsin kovasti. Ruoka ei ollut kovin ihmeellistä, mutta ihan sopivaa hintaansa nähden. Yllättävästi olikin ketju, eli täytyy käydä mm. täällä Helsingissä testaamassa. http://www.ravintolaharald.fi/  Itse söin annoksen nimeltä: KANAA VUOHIPAIMENEN NUOTIOLTA. 


3) pelasimme pariinkin otteeseen Carcassonnea. Ihan huippupeli! Pitänee siihen joku lisäosa käydä ostamassa itselle palkkioksi jahka saan nuo viestinnän perusopinnot päätökseen (eli syyskuun aikana!).  Pelaajille tiedoksi, että perussääntöihin on tehty muokkauksia, jotka löytyvät täältä: http://koti.kapsi.fi/juanttil/carcassonne/. Jahka saan ne tulostettua, siirrymme itsekin niitten käyttöön. 

Tänään katsoimme elokuvan A Thousand Words. Eddie Murphy kerrankin vakavamielisessä elokuvassa. Vaikkakin naaman vääntelyä toki löytyi ja pojat kyllästyivät, niin mä tykkäsin ajatuksesta, että turhan pölinän sijaan pitäisi aina välillä keskittyä sanomaan ne oikeat, merkittävät sanat. Arvosana seiska, katsokaa jos kiinnostaa. Traileri alla:

Sitten vielä asia, josta lupasin avautua (eli todella tärkeä :D). Nyt näin ensimmäistä kertaa mun pienehkön kirjojen luku vs. elokuvakatsomiskokemukseni aikana elokuvan, jossa on pilattu kirja ihan täysin. Telkkarissa tulee juuri P.S. I love you, joka on todella mahtava kirjana. Elokuvassa keskeiset hahmot on pilattu ihan täysin ja sitä myöten myös juonen tärkeitä pikkuyksityiskohtia on pilattu. Piti jättää elokuvan katsominen jopa kesken! Harmi, sillä oikein odotin näkeväni ko. kirjan elokuvana, sillä ajattelin sen olevan nyyhkyelokuvakategoriassaan loistava. Kyseisen elokuvan ystävät tahi ei-niin fanit, mutta jotka pitävät nyyhkystä: lukekaa siis kirja!

Uusi työviikko ja uudet kujeet tulossa jälleen. 
-anuenkeli.

2 kommenttia:

Siru kirjoitti...

Lähetä mulle kuvia viikinkiravintolasta :) sul oli ehk muutama parempi :)

Enkeli kirjoitti...

Mulla ei ollu kans ku pari, mut laitan tulemaan vaiks illalla :)