sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Länsi-Suomea valloittamassa

Loman keskivaiheilla ja Helsinki-viikon jälkeen oli jälleen hyvä lähteä reissuun. Suuntana tällä kertaa Länsi-Suomi, eli Turku ja Pori.
Kesän eka irtojätski Kaivarissa!

Turussa kävimme Ruissalon kylpylässä hiukan rentoutumassa. Hotelli oli kiva ja hoidot ihan ok, vaikkakin koko aika mietin että hierojasiskoni pystyisi ihan samaan :) Puolihoitoon kuuluva ruokakin oli ihan mukiinmenevää, vaikka eläkeläispartiot ympyröivätkin meitä ruokailun loppupuolella. Rollaattoreita joka puolella :D Ja ihanaa oli nähdä Niko pitkästä aikaa Turun terasseilla. 

Keskiviikkona oli suuntana Pori, jossa kävimme Jennin ja Mikan luona kylässä. Söimme hyvin, maistelimme viinejä ja pelasimme lautapelejä aamukolmeen asti. Aivan ihanaa! Ja piti toki Lottaakin käydä morjestamassa, kun Poriin asti päästiin. :)

Myös yksi Lohja -visiitti saatiin, kun käytiin Mikolla ja Sinillä kylässä moikkailemassa heitä ja pikku-Lucaa.

Viikonloppuna tuli ihanuus, Maaret, kylään ja päästiin ekaa kertaa tänä kesänä Suomenlinnaan picnikille. Ja ilta jatkui Kitty's:n kautta Bakersiin, jonne liittyivät seuraan mm. Suski ja Samikin :)

Matkalla Suokkiin.
Nyt sunnuntaina onkin suunta mökille, rapujuhliin!
-anuenkeli. 

ps. Tähän peliin Jenni ja Mika tutustuttivat meidät, ja pitihän se heti käydä ostamassa...

2 kommenttia:

Sirou kirjoitti...

ai sä lopulta löysit ton pelin ;)

Enkeli kirjoitti...

Jep, on meillä töissäkin ollut toi, muttei oo kerennyt perehtyä aiemmin. Meillä on nyt omanakin, niin voidaan pelailla joskus ;)