keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

London calling!

Oli jälleen ihanaa käydä Lontoossa ihmettelemässä yhtä maailman ihaninta kaupunkia. Sinne voisin joskus jopa muuttaa :)

Oltiin siis äidin, iskän, veljen, serkun ja Topin kanssa reissussa. Minä ja Topi nyt kolmatta kesää putkeen, ja jälleen oli mahtavaa. Tällä kertaa kohteina oli vanhojen tuttujen lisäksi Ripleyn ihmeellisten asioiden museo.
Ripleyn museosta, tehty perhosista.

Lisäksi pääsimme viimein äitin toivepaikkaan: Lontoon eläintarhaan, jossa oli pari aivan mahtavaa juttua perusjuttujen lisäksi: perhostalo ja apinaosuus, jossa eläimet olivat vapaina. Aivan mahtavia paikkoja, jotka todellakin jäivät mieleen. Lisäksi mieleen jäi yöelukoitten oma rakennus, josta pongasin suosikkini, sen suurisilmäisen otuksen, eli kummituseläimen. Tällä oli vielä vauvaotus mahan alla roikkumassa.

Perhostalon kaunottaria.
 
Apina-alueen ihanainen, joka tuli heti poseeraamaan kameralle.


Kävimme myös katsomassa We will rock you -musikaalin, joka perustuu Queenin biisien ympärille. Vaikken Queenin koko tuotantoa tuntenutkaan samalla lailla kuin osa seurueestamme, osasin silti nauttia niistä upeista lauluäänistä ja lavasteista. http://www.wewillrockyou.co.uk/ Suosittelen kovasti! Vaikeaa valita, mitkä nyt näkemistäni Lontoon musikaaleista on ollut paras (tämä, vai Leijonakuningas, vai Thriller), kun jokaisessa on loistavaa musaa ja loistavia näyttelijöitä. En siis valitse vaan suosittelen kaikkia tasapuolisesti! :)

We will rock you on muuten tulossa myös Suomeen ;) http://www.iltasanomat.fi/musiikki/art-1288474264016.html

Syy, menoomme oli myös, että halusimme nähdä miltä Lontoo näyttää juuri ennen olympialaisia. Ja upealtahan se näytti, kaikkea hienoa oli joka paikassa (lippuja ja muuta olympiakrääsää), kävimme myös kiertelemässä Olympiastadionin lähelle rakennettuun uuteen, Euroopan suurimpaan, kauppakeskukseen.Stadionillehan nyt ei päässyt, mutta näimme sen kuitenkin. :D Ostarilla oli siis 300 liikettä, mm. virallinen Olympiakauppa jossa ei luonnollisestikaan voinut maksaa muilla luottokorteilla kuin Visalla, sen ollessa virallinen yhteistyökumppani, kaikenmoista..

Olympistadion ostarilta.




Löydettiin muuten mukavasti uusia ruokapaikkojakin, lähellä Ritz -hotellia oli mahtava italialainen, jossa rakas veljeni otti sitten yhteisjuomaksi 60 punnan arvoisen valkkaripullon :D. Onneksi löytyi sitten edullisempiakin viinipulloja, mm. todella hyvä grillipaikka Covent Gardenilla.

Tämän kertaisesta säästä pitää nyt vielä sen verran mainita, että oli HYVIN vaihteleva. Vettä ja aurinkoa riitti molempia sen verran, että aamulla liikkeelle lähtiessä piti olla sontsa ja hellevaatteet molemmat mukana. Että sellaista..

Jälleen oli siis mahtavaa, enkä ees ostellu tällä kertaa erikoisen paljon mitään :D Aurinkokin paistoi, niin piti ottaa perinteisiä turistikuvia auringonpaisteessa :D


Lovin' London,
anuenkeli.

Ei kommentteja: