torstai 5. heinäkuuta 2012

Loma-aika on ihanaa

Juuri ennen kesäloman alkuja oli sitten luvassa mahtava ja hulppea Keisariristeily 2012! Kaikenkaikkiaan 35 hullua ja ihanaa Keisari-immeistä valtasi Viikkarin ja tunnelma oli luonnollisesti katossa. Itsellä meni eka ilta aika väsyneesti, kun tulin suoraan leiriltä paatille ja menin nukkumaan jo hiukan jälkeen yhden (muistaakseni), onneksi tokana iltana sitten jaksoi taas tanssahdella, jutustella, maistella erilaisia drinkkejä, laulaa karaokea ja olla vaan ihanien ihmisten kanssa. Taas todettiin, että on meidän Keisarit vaan aikamoinen poppoo, kun jaksettiin jälleen koko ilta olla Midnight -clubissa lähes koko porukka kimpassa :) Itse vältin onneksi tällä kertaa suuremman maailman parantamis -keskustelurumbaan joutumisen ja sai vaan nauttia.

 Veljeni uuden parhaan kaverinsa kanssa Tukholmassa.

Slatan&Pitt seikkailivat myös laivalla. 

Maanantaina kävin siis vielä töissä ja nyt on loma päällä. Tällä viikolla oli siis tarkoitus suunnata kotimaisemiin ja Lohjalle myös moikkailemaan ystäviä. Ja täällä ollaan! Kampaajallakin sain käytyä, kun ihana tätöseni laittoi tukkani kesäkuntoon (leikkasi kuivat latvat ja laittoi lisää raitoja, jee!).

Luvassa on siis ihana perusviikko, joka huipentuu viikonloppuna porukoitten mökille Nummi-Pusulaan kamujen kanssa. Myös perheen tuorein kaveri Pepi, joka terrorisoi siis porukoitten luona Nummelassa, tulee mukaan koko viikonlopuksi. :)

Perheen terroristi Pepi, nyt tosin jo enemmän karvaa. Kuvan on ottanut Siru.
Kiitos Hanne, Pisteri, Noora, Taneli, Emppu, Janna ja Maria, kun vietitte loma-aikaani kanssani tällä viikolla :)
-anuenkeli.

Ei kommentteja: