keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Kevättä ilmassa selkeästi.

Ei oo kait mikään suuri yllätys, kun totean, että tää mun vauhti ei vaan hiljene ollenkaan.. Eihän se oo ollu vuosikausiin hirveän hidasta kuitenkaan.

Sen lisäks, että oon saanut tässä viimeisien kuukausien aikana paljon uusia ystäviä, niin vanhojakin on keretty nähdä ja sitten saada pirusti uusia kokemuksia. On se vaan aika mahtavaa, kun on paljon hyviä ystäviä ja vielä enemmän kivoja kavereita, joiden kanssa voi viettää aikaa..

Ihan ekaksi kyllä hehkutan sitä, että kävinpä katsomassa ihan parasta keikkaa viime viikolla. On se kyllä ihan ihmeellistä, miten tuo Bäkkärit onnistuu kerta kerran jälkeen vakuuttaamaan livenä ja muistamaan ne tuntemukset, joita se musiikki on vuosien varrella saanut aikaan. Oon mäkin kuitenkin ollut Bäkkärien musan ystävä jo yläasteelta lähtien.

Keikan aikana sitä tunsi itsensä hetkittäin taas siksi viisitoista vuotiaaksi teiniksi, joka oli kesällä 1999 katsomassa Bäkkäreitä Hartwall Areenalla. Muisti, miten hullua se meininki oli silloin ja millainen spektaakkeli Bäkkäreiden Millenium -keikka oli. Tyypit kuitenkin leijaili yleisön päällä vaijereiden avulla. :D Ja se, miten mahtava fiilis oli encoren aikana, joka oli sen hetkinen ehdoton suosikkibiisi. Sitten sitä myös mietti, että miten mukavaa se elo oli silloin. Ei tarvinnut muuta huolehtia kuin koulunkäynnistä eikä ensimmäistäkään sydänsurua ollut koettu vielä. Olin siis aika lapsi vielä silloin, vaikka muulta tuntuikin. :)

Nyt kun itsekin on (toivottavasti) aikuistunut, niin rauhallisempi mutta paljon intesiivisempi keikka puri tuhottoman hyvin. Ja kun sitten all-time BSB -lempparibiisi I'll Never Break Your Heart esitettiin, kostui silmäkulmat sekunniksi. *huokaus* BSB on kyllä ollut se bändi, jonka kanssa mä oon tehnyt henkistä kasvuani ihmissuhdesoppien labyrintissä.

Keikka oli siis ihan mahtava, siihen ei kait tartte enempiä todeta. Ja jatkoillakin oli kyllä ihan tosi mahtavaa, etten sanoisi. Kiitos Tuuli ja Liana. :)

Säbäkausi alkaa olla pulkassa. Enää Erotuomarien SM-kisat, johon meen säbäilemään ja sitten Keisarigaalaristeily, jolla palkitaan palkinnon ansaitsevat. Oon varmaan taas ihan nyyh-nyyh siellä.. x)

Noh, ehkä sitä nyt jatkais töitä, sillä kevät toi mukanaan omituisten ajatusten ja fiilistelyjen lisäksi myös Waterit. Ja Mikkeliin pitäisi siis suunnata ensi vkl:na. Sitä odotellessa..

enkeli kuittaa.

Ei kommentteja: