tiistai 23. joulukuuta 2008

Joulu tulla jolkottaa.

Viimeisten joululahjojen paketointi on tässä kovassa vauhdissa siitäkin huolimatta, että oon onnistunu kadottamaan jo monta vuotta hyvin palvelleen lahjanarurullan, jota kuitenkin käytin viimeksi perjantaina. Nyyh. Ehkä se löytyy siivotessa, sillä aattelin kuitenkin vielä sen jälkeen, kun olen Cassu -kanin ja sen tavarat, lahjat ja omat vaatteeni pakannut eteiseen, imuroida koko muun kämpän. Voisin ehkä kaiken muun paitsi kanin jo viedä autoonkin, niin ei ole niin paljon tavaraa tiellä. :)

Lähden siis tänään loppuviikoksi Nummelaan, jei. Kiva mennä syömään jouluruokia, saamaan toivomiaan hyödyllisiä lahjoja (onneksi ihmiset ei osta enää nykyään niin paljon hyödytöntä krääsää, kuin silloin kun oli pienempi..) sekä näkemään sukulaisia ja kavereita pitkästä aikaa. Se on aika kivaa :)

Suuntaan loppuviikosta Lohjalle, eli silloin parantelen taas loppusyksyn laiminlyöntejä kun toivottavasti kerkeän näkemään kamuja urakalla. Vaikkakin toivottavasti se menee hiukan rauhallisemmissa merkeissä kuin viime kesänä, enkä päädy minkään bileillan jälkeen minnekään jatkoille, ihan oman mielenrauhan vuoksi... x)

Mutta ei näistä sen enempää, kohta pitää mennä pomoa moikkaamaan, elikä aletaanpa laittelemaan itseä tässä samalla kuntoon..

Erittäin ihanaa joulun aikaa kaikille! <3
enkeli kuittaa.

Ei kommentteja: