perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naistenpäivän illan pohdintoja

Tässä kun olen yksin kotona (Topi on jenginsä kanssa Hangossa ja kotiutuu vasta huomenna), niin ajattelinpa taas pitkästä aikaa päivitellä tänne jotakin :)

Näin naistenpäivänä on hyvä muistutella mieliin, miksi naistenpäivää vietetään. On ollut aikamoinen onni syntyä tytöksi Suomeen, kun mietiskelee tyttöjen asemaa muualla maailmassa. Tänään etsiskelin seinälle laitettavia tekstejä tyttöjen luettavaksi, niin rankkaa settiä elää tyttöset kehitysmaissa. 9 -vuotiaana naimisiin ja aika pian sen jälkeen raskaana vanhalle ukolle, joka on huumeiden käyttäjä yms. Ei sitä voi kyllä käsittää. Joskus lukioaikoina tehtiin ystäväni Jennin kanssa filosofian tutkielma feminismistä ja edelleen voi yhtyä silloiseen loppupäätelmään, että feministeillä riittää kyllä tässä maailmassa töitä..

Iloisempia aiheita :)
Alla kuva meikäläisestä matkalla luistelemaan ekaa kertaa tänä talvena. Oli huisin hauskaa potkiskella ympäri Eläintarhan urheilukentän luonnonjäätä. Olis voinut mennä uudelleenkin, mutta nyt kun tuli uutta lunta, niin sitä ei oo näköjään aurattu..

Eilen oltiin kerholaisten kanssa Heurekassa (en oo varmaan ala-asteen jälkeen käynyt, vaikutti kyllä pienemmältä kuin muistin :)) ja katsottiin myös planetaarioelokuva. Kyllä taas tuntui omat mietteet pieneltä kun käytiin läpi tähtitaivaan ihmeitä ja välimatkoja. On tää meidän elämä kyllä aika hassu juttu, kun ajattelee maailmankaikkeutta.

Tänään kävin vähän ostelemassa. Ostin kotiin uudet sisustustyynyt, sekä itselleni pari uutta bleiseriä. Niistä pari kuvaa tämän postauksen loppuun :)


Huomenna lähdetään HUMAK:n luokan kanssa muistelemaan menneitä risteilylle. Aika mahtavaa, odotan tosi innolla, vaikka kaikki, joita toivoin näkeväni, eivät pääsekään paikalle. Toivottavasti voimme ottaa uusiksi lähivuosina :)

Halein,
anuenkeli.

JK. Seuraavaan postaukseen voisin yrittää listailla asioita, joita pitäisi tehdä ennenkuin täyttää 30v. Yksi voisi ainakin olla, että käy Jenkeissä. Se meinaan toteutuu, kun lähdetään äitin, iskän ja sisarusten kanssa sinne toukokuussa. Aika huisia <3 br="">

1 kommentti:

Nina kirjoitti...

Anuu... Sulle on haaste mun blogissa! <3