keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Syistä olla iloinen

Ääh. Koska elämä on perusarkea: säbää ja töitä, meinaa pikkuasioista iloitseminen jäädä kokonaan unholaan näin julkisesti. Koska on kylmä ja harmaata, niin tästä tulee sellainen iloisuusposti, eli syitä, miksi voi nyt olla iloinen. :))

1. Viestinnän opintojen peruskokonaisuuden viimeisen kurssin suoritusmerkki tuli: numeroksi 4/5 ja sillä istumalta tuli sitten viestinnän perusopinnot suoritettua. Hyvä minä! -> Palkkioksi voin mennä tänään Lautapelit.fi - liikkeeseen ja ostaa meitin Carcassoneen uuden lisäosan. :)

2. Viestinnän aineopintojen eka kurssi on alkanut. Vaikka nyt onkin ihan hirmusti verkkoluentoja, enkä tajunnu ekan luennon kalvoista mitään, niin eiköhän se tästä aukene ja saan tänäkin vuonna tehtyä sen min 20op yliopisto-opintoja avoimessa :)

3. Pepi-hauveli täytti yhden vuoden viime viikolla ja se tulee nyt pe kylään äitin ja iskän (ja mummin ja papan kanssa). Puput ei tykkää, mutta mulla on jo hulivilikoiraa iksu :)

4. Mää täytän tällä viikolla vuosia, ja vaikka se ei välttämättä olekaan iloinen asia, niin parhaista parhaimpia kamuja on tulossa juhlimaan la (ja ne, joille ei kutsua vielä ole tullut, niin tervetuloa mukaan. On pitänyt vähän säännöstellä, kun ei meitin kaksioon montaa kymmentä ihmistä mahdu..). Luvassa uusia kakkukokeiluja, nachoja, viiniä ja eriomaista seuraa ja toivottavasti tanssia :)

5. Viime viikolla käytin hirmusti aikaa kodin siivoukseen, kun Topi oli kutsumassa kavereitaan lauantaina (Topi siivosi toki myös) ja sen takia tällä viikolla ei tarvitse siivota niin kovasti ennen bileitä :)

6. Pallokeisareien naisten joukkue ei ole tällä sarjakaudella hävinnyt vielä kertaakaan, ja taistelu siitä jatkuu jälleen ensi viikon lauantaina!

Näillä pääsee alkuun!
Ihania pimeneviä syysiltoja kynttilän valon äärellä kaikille ihanuuksille!

-anuenkeli.

2 kommenttia:

Lotta-Mari kirjoitti...

Ihana Anu! <3
Pari hyvänmielen asiaa lisää:
-Syksyllä saa hyvällä omallatunnolla käpertä villasukissa sohvalle.
- Kynttilät ja hämyisä tunnelma
- Rakkaat ympärillä
- Neulominen, leffat ja kirjat

Enkeli kirjoitti...

Ehdottomasti. Nämä kaikki asiat ovat tosi ihania, ja pitäisikin malttaa nauttia niistäkin!