keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Tammikuu oli aika pehmoinen

Uusi työpaikka on mukava ja nyt kun täällä pääsee tekemään junnujenkin kanssa töitä aka. tila on nuorille auki tauon jälkeen, puuhaakin riittää. Tosin nyt he katsovat jotain huonoa saksalaista saippuaa, jota ei vaan jaksa katsoa, siksi livahdin hetkellisesti koneelle.

Mulla on sellainen aika pumpulinen olo ollu päällä pitkään. Sellainen mukava ja ajaton. Mihinkään ei oo ollu kiire, vaikka ajatuksissa onkin jo ensi syksyäkin suunniteltu ja pari lomamatkaa sovittu. Vuosi 2009 tuntuu siis jatkuvan mukavissa merkeissä, ihan kuten vuosi 2008 teki. On mukava tietää olevansa välitetty ja hyödyllinen ja tuntea, että asiat ovat kunnossa, niin taloudellisesti kuin muutenkin. On aika kiva olla.

On myös kiva saada kaikenlaisia viestejä kaikilta ihmisiltä ja hymyillä niille. Ja viettää ihan parhaita iltoja parhaitten ihmisten kanssa, kuten viime la, kun oltiin pienellä porukalla pitkästä aikaa Amarillossa. Nyt onkin sitten muutama vapaa sunnuntai, eli tarvitse lauantaisin kiukutella yksin kotona sitä, että on ollut tyhmä eikä ole osannut laittaa esteitä niin että saisi edes joskus levätä ainaisen tuomaroinnin sijaan.

Viime lauantai oli muutenkin kiva päivä. Koulutin suht uutta tuomaria ja sitten kun pelien välissä käytiin muutamia juoksuratoja läpi, tuli joku vanhempi taputtelemaan hartioita, että hyvin meni. Siistiä :) Ensi viikonloppuna on myös junnuja ihan uuden tuomarin kanssa, häntä myöskin kouluttelemaan, aika kivaa :)

Suuri halaus koko maailmalle tulevan ystävänpäivän kunniaksi. Olkoot se yhtä hauska, kun mitä itselläni se tulee olemaan, tärkeitten ihmisten kanssa.

enkeli kuittaa.

Ei kommentteja: